Oslo Future Living 2016

Å bygge grønne og trivelige byer er avhengig av en rekke viktige faktorer som miljø, total økonomi, sosial struktur, tetthet, størrelse og energiforbruk. Hvordan kombinere alle disse elementene? Ansvaret ligger hos alle og på alle nivåer. En god eiendomsutvikling og nytenkende forretningsmodeller er nødvendig for å nå målet om bedre by- og miljøkvaliteter. Er vi klare for å ta utfordringene?

Tenk grønt – tenk smart!

OSLO FUTURE LIVING er ikke en tradisjonell konferanse, men en spennende FESTIVAL med en rekke parallelle sesjoner der du får faglig påfyll innenfor ulike områder. Enten du er pådriver for de store grønne ideene, eller bare nysgjerrig på hva det grønne skifte kan bety av trusler og muligheter, vil du få inspirasjon og praktisk kunnskap.

Studenter og næringsliv vil i forkant bli invitert til ide- og prosjektkonkurranser: ”De beste grønne ideer for Oslo regionen!” og ”Hvordan ønsker vi at fremtidens byer blir?”.

Festivalen OSLO FUTURE LIVING er et samarbeid mellom Estate Media, Oslo Kommune, Aspelin Ramm, Rom Eiendom, Entra Eiendom, Hjellnes Consult, Enova og Malling & Co.

Etter det faglige avsluttes dagen med god mat, mingling og konsert.

Tid: Onsdag 11. mai kl. 09.00-18.00
Sted: Vulkan Arena, Maridalsveien 17, Oslo

Informasjon og program