Miljøledelse og miljøoppfølging

Miljøledelse og miljøoppfølging

Hjellnes Consult tilbyr rådgivning og bistand innen flere typer miljøsertifisering og både for å sertifisere prosjekter og bedrifter.

Vi kan bidra med prosjektering i prosjekter som ønsker BREEAM-sertifisering, og har flere BREEAM-rådgivere, både BREEAM-AP og revisor. Vi har også nødvendig teknisk ekspertise til å gjennomføre en komplett prosjektering og sertifisering av et BREEAM-prosjekt på vegne av oppdragsgiver.

I offentlige anbudskonkurranser har det blitt stadig mer vanlig å kreve at leverandør har et implementert og dokumentert miljøledelsessystem i bedriften. Vi har erfaring med å sertifisere bedrifter som Miljøfyrtårn, og med å utarbeide og implementere ISO 14001 i bedrifter. Begge alternativene tilfredsstiller kravene til kravet om miljøledelsessystem, og vi kan hjelpe deg med å finne ut hvilket miljøledelsessystem som passer din bedrift best. Vi kan også utarbeide, implementere og følge opp miljøledelsessystemet i bedriften.

Vi tilbyr også miljøoppfølging i prosjekter på vegne av entreprenør, byggherre eller prosjekt- eller byggeledelse, ved å bruke vår brede ekspertise innen miljørådgivning til å følge opp at miljøkrav i kontrakter eller lovpålagte miljøkrav blir levert som beskrevet.